Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.


Terug

Soul Search Foundation

 

Genezen van kanker, en dan?

 

De Soul Search Foundation ondersteunt (jong) volwassen ex-kankerpatiënten, van 18 – 45 jaar, in het vinden van het ‘nieuwe normaal’, zodat ze weer de regie over hun leven krijgen.

 

Dat doet ze door het organiseren van retreats en het werven van fondsen hiervoor.

 

Een op de drie mensen krijgt kanker. Ook zo’n 3000 jong volwassenen wordt jaarlijks getroffen – midden in de opbouwfase van het leven.

 

Carrières, relaties, (kinder)wensen en dromen kunnen in een klap beheerst worden door operaties, bestralingen, chemo’s, lichamelijke beperkingen en uitzichtloosheid.

 

Hoe pak je de draad weer op als je enige tijd van het toneel bent geweest en genezen wordt verklaard?

 

Trix Marinusse was ook zo’n jong volwassene die kanker had en na het herstel in een gat viel. Ze wilde wel verder maar wist niet hoe.

 

De retreats die zij met de Foundation organiseert geven deze groep handvatten om weer het nieuwe normaal te vinden. Meer lezen over de retreats

 

Ziek zijn en werken aan je herstel kost geld. Een ziektekostenverzekering vergoedt substantieel, maar helaas zijn een heleboel kosten voor eigen rekening.

 

Zeker als je gedurende langere tijd extra voorzieningen moet treffen voor bijvoorbeeld revalidatie en medicijnen, anders dan de reguliere.

 

Daarom heeft de Foundation ervoor gekozen het overgrote deel van de kosten voor het retreat te financieren met donaties en andere fondsen, zodat geld geen belemmering vormt om deel te nemen en weer de regie over het leven te krijgen.

 

Meer over Soul Search Foundation…

Gerelateerde Campagnes

Wordt verrast met unieke campagnes en maak kans op mooie prijzen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief