Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Over VirtYoo


Over VirtYoo

 

VirtYoo is een donatieplatform dat doneren aan goede doelen fundamenteel verandert, door Goede doelen, bedrijven en donateurs met elkaar te verbinden.

 

VirtYoo is een  Nederlandse FinTech startup geboren uit de behoefte en verbazing over de huidige fondsenwervende activiteiten en biedt wereldwijd goede doelen een platform om fondsen te werven en fondsenwervende initiatieven van bedrijven te faciliteren. VirtYoo wil hier op geheel innovatieve en disruptieve wijze invulling aan geven, door bedrijven en goede doelen een onafhankelijk platform te bieden dat hen helpt om gezamenlijk fondsenwervende campagnes te organiseren.

 

VirtYoo is een innovatief, disruptief en uniek fondsenwervend platform dat voor alle Nederlandse goede doelen, welke over een CBF en/of ANBI status beschikken, is ontwikkeld, en biedt bedrijven en goede doelen de mogelijkheid om gezamenlijk fondsenwervende campagnes te initiëren, teneinde fondsen te werven voor één of meerdere Nederlandse goede doelen.

 

Wat doet VirtYoo?

 

Het VirtYoo Platform biedt als purposeful intermediair bedrijven en goede doelen de mogelijkheid om als aanbieder op haar platform maatschappelijk verantwoorde fondsenwervende campagnes te organiseren, waarbij Goede Doelen, Bedrijven en Consumenten waarde delen, wederkerigheid bewerkstelligen en fondsenwerven.

 

Middels het VirtYoo platform kunnen zowel bedrijven als goed doelen, campagnes opzetten om fondsen te werven voor het goede doel of een  specifiek goede doel project.

 

Bedrijven kunnen binnen de campagne hun producten en/of diensten als prijs ter beschikking stellen, waarbij, afhankelijk van de soort campagne, de consument aan één of meerdere goede doelen één of meerdere donaties kunnen verrichten.

 

Missie

 

VirtYoo streeft ernaar een wereldwijd platform te bieden dat een significant verschil maakt tot een duurzame, veilige en innoverende wereld.

 

VirtYoo is erop gericht om als onafhankelijk platform de inkomsten van alle Nederlandse goede doelen evenredig te vergroten. VirtYoo wil alle Nederlandse goede doelen de mogelijkheid bieden om fondsenwervende campagnes te initiëren met bestaande én nieuwe business partners. Daarnaast wil VirtYoo bedrijven de mogelijkheid geven om de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten door middel van fondsenwervende campagnes voor goede doelen te initiëren. VirtYoo wil alle mensen, jong en oud, de kans geven om te doneren aan een goed doel naar keuze binnen één of meerdere fondsenwervende campagnes. Het VirtYoo platform is een disruptief en eigentijds alternatief in de fondsenwervende industrie, welke als doel heeft de Nederlandse goede doelen een platform te geven en fondsen te verwerven.

 

 Visie

 

Het wereldwijde platform dat een alternatieve manier van fondsenwerving biedt en een significant verschil maakt tot een duurzame, veilige en innoverende wereld.

 

Het inspireren en ondersteunen van goede doelen om tezamen met bedrijven hun fondsenwervende activiteiten te ondersteunen en hun doelstellingen te bewerkstelligen

 

Het inspireren en ondersteunen van bedrijven om hun Maatschappelijke Betrokkenheid op zowel lokaal als (inter-)nationaal niveau tot uiting te brengen.

 

Awareness bij de consument te creëren ten aanzien van goede doelen en hun doelstellingen door donaties te kunnen verrichten aan die goede doelen (projecten) naar keuze en daar (in-)direct het resultaat van kunnen zien en mogelijk een prijs kunnen winnen.

Actieve Campagnes

Wordt verrast met unieke campagnes en maak kans op mooie prijzen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief